• Huntonit

  Huntonit er Norges ledende produsent av ferdigmalte høykvalitets trefiberplater til tak og vegg. Platene finnes i mange utførelser og design.

  Huntonit har et stort utvalg i farger og overflater, både på tak og veggplater.

  Huntonit panelplater med trefiberkjerne er eneste malte panelplate anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

   

  Besøk vår hjemmeside og bli inspirert.

  Gå til nettsider
 • Masonite

  Masonite produserer I-bjelker til tak, vegger og gulv - ideelt for bruk i trebaserte bygg hvor tykkelsen på bl.a. bindingsverk er fra 200mm og oppover.

  Masonite I-bjelke monteres i prinsippet som en trestender, men har 10 mm OSB i steget og flenser av trevirke.

   

  Masonite I-bjelke har unike egenskaper og muligheter, den er miljøvennlig, sterk, energieffektiv, rett og stabil, har minimal krymp, lav vekt og man kan lage store hull i steget. (Diameter 206mm i en 300mm høy bjelke)

  Gå til nettsider
 • Forestia

  Forestia AS produserer møbelplater, bygningsplater, konstruksjonsplater og veggplater til interiør samt håndterer precut av I-bjelker.

  Konstruksjonsplater er Forestias hovedprodukt, men leverer også ferdigprodukter som Walls4You og Walls2Paint.

   

  Veggplatene Walls4You og Walls2Paint er unike på markedet og egner seg meget godt til nybygg og renovering. Utvalget av sponplater er;  ubehandlet, ferdig til maling, tapetsering eller ferdig tapetsert. Nordens største og mest moderne sponplatefabrikk.

  Gå til nettsider
 • Scan-Lamps

  Scan Lamps har et bredt utvalg av belysningsprodukter

  Siden oppstarten i 1983 har Scan Lamps som grossist og produsent vært en stadig større aktør på interiørmarkedet i Norge. Lampene markedsføres og distribueres hovedsakelig via landets største møbelkjeder og belysningskjeder. Vi har også et godt fotfeste i de andre nordiske landene.

  Scan Lamps forhandler også Osram lyskilder og Ramo elmateriell.

  Scan-Lamps
 • Uldal

  Uldal Vinduer & Dører er blant landets ledende produsenter. Vi leverer dører og vinduer til nybygg, påbygg eller rehabilitering.

  Alle Uldal vinduer og dører i tre tilfredsstiller kravene til gjeldende byggforskrifter, og kan også brukes i bygg tegnet og utviklet etter passivhusstandard.

  En egen serviceavdeling som gjør det trygt og enkelt å være Uldal-kunde. Fornøyde kunder er vårt hovedfokus og dem får vi fler av hver dag.

  Gå til nettsider
 • Aneta

  Aneta belysning har et bredt utvalg belysningsprodukter

  Aneta har som bedrift innen belysningsbransjen en over seksti år lang historie. Virksomheten, som begynte med produksjon av lampeskjermer av tekstil, har gjennom årene utvidet sortimentet til å omfatte belysning for hele hjemmet.

  Gå til nettsider