Language
Meny Meny

Topplederstilling til Norges ledende produsent av høykvalitets trefiberplater

Til å lede den videre utviklingen av Huntonit AS er vi nå på jakt etter en administrerende direktør. Du vil ha overordnet ansvar for selskapets resultater, og det samlede ledelsesansvar for våre dyktige medarbeidere. Rollen rapporterer til konsernsjef i Byggma ASA.

Vår nye administrerende direktør er en tydelig leder med gode samarbeidsevner. Du har forståelsen av suksesskriteriene i både salg og produksjon. Vi er svært opptatt av kvalitet og HMS i alt vi gjør. Det er derfor viktig at du i tillegg til å være strategisk har et operativt fokus på kontinuerlig forbedring. Har du i tillegg et forretningsrettet- og kommersielt fokus, er sulten og motivert, kan du være den rette personen for oss.

For å lykkes i rollen må du ha erfaring som leder og kunne vise til gode, oppnådde resultater. Det er viktig at du forstår helheten og evner å se det store bildet. Du trenger ikke å komme fra bransjen, men det er en fordel om du har erfaring fra tilstøtende bransje- eller produksjon. I tillegg ser vi gjerne at du har høyere utdanning.

Vi kan tilby en sentral rolle i et av de største og mest solide konsernene på Sørlandet. Du får lede en høyteknologisk produksjonsbedrift med stort potensiale. Du vil få gode muligheter til å sette et avtrykk i den videre utviklingen av selskapet. Det kan også på sikt bli muligheter for videre utvikling internt i Byggma-konsernet. Stillingen gir anledning til å være med å påvirke og forme den fremtidige posisjoneringen av virksomheten, sammen med ambisiøse, dyktige og engasjerte kolleger.

Interessert?
Ved spørsmål kontakt en av våre rådgivere hos Headvisor; Janne Siri Horne (90721164) eller Merete Svendsen (95186331). Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 12.03.2023. Alle spørsmål til våre rådgivere blir om ønskelig behandlet fortrolig inntil annet er avtalt. Stillingen hos Headvisor

Søknadsfrist: 12.03.2023
Sted: Vennesla

Rådgivere:
Janne Siri Horne
janne.horne@headvisor.no
907 21 164

Merete Svendsen
merete.svendsen@headvisor.no
95186331

Huntonit AS er Norges ledende produsent av ferdigmalte høykvalitets trefiberplater til tak og vegg. Fabrikken ble etablert i 1950, og den 12. mai produserte Huntonit sin første trefiberplate. Både Huntonit-fabrikken og produktene har hatt en stor utvikling i årenes løp, og selskapets produkter har vært med å prege norske hjem i over 70 år. Målet var å benytte avfall fra skogen som en ressurs. I dag er Huntonit Venneslas største private arbeidsplass med ca 190 ansatte og en omsetning på ca. 600MNOK. Les mer om oss her: www.huntonit.no